x
Olijfolie

Olijfolie

Olijfolie van ongekende variatie en kwaliteit.

Uwfoodspeciaalzaakonline heeft via directe banden met productenten in Italie en Portugal een unieke selectie Olijfolie beschikbaar voor u.
Verschillende smaken en variaties te gebruiken bij verschillende gerechten.

Het vloeibare goud uit Italië

Bij Liquido d'Oro gebruiken ze alleen maar de beste virgin olijfolies uit Italie om zo de beste blend te creeren. Door de beste variaties aan olijven bij slechts een hand vol uiterst nauwkeurig uitgekozen plantages te kiezen, hebben ze de naam 'liquid gold' (vloeibaar goud) verdiend.

Elke fles bevat minstens 200 handgeplukte olijven. Doormiddel van de traditionele techniek en de ervaring van de meester 'blenders' word de perfecte balans gevonden in de verschillende variaties. Binnen de 6 uur dat de olijven geplukt worden, worden deze voorzichtig geperst waarna ze via lage druk tanks verder worden bewaard. Dit alles om de unieke smaak en aroma's te bewaren.

Olijfolie met een bijzondere fles.

De zwarte fles is zo ontworpen dat deze alle UV licht tegen houd. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de olijfolie van de hoogste kwaliteit blijft, en alle unieke geur, smaak en aroma's behouden blijven.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.