x
Let op!
18


Let op!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.

Barbadillo Manzanilla

Barbadillo Manzanilla

Manzanilla wijn van het beroemde wijnhuis Barbadillo is afkomstig uit het Andalusische havenplaatsje Sanlúcar. Dankzij een unieke, frisse en droge smaak is deze wijn heerlijk in combinatie met tapas, zoals sardientjes en olijven, en visgerechten.

Rijke geschiedenis van de Manzanilla Barbadillo

Na 20 jaar in Mexico te zijn verbleven keerde Don Benigno Barbadillo terug naar Sanlúcar (Spanje). In 1821 begon hij samen met Don Manuel López Barbadillo een carrière in de wijnhandel. Ze kochten de ‘Bodega del Toro’. Een schitterend complex van Andalusische architectuur. Don Benigno Barbadillo was een vooruitziend man, de huidige standaard waaronder Barbadillo tegenwoordig werkt is opgezet door Don Benigno. Onder zijn bewind werd Barbadillo het eerste Manzanilla-exporterende bedrijf naar Engeland en Amerika. Het bedrijf floreerde en werd overgedragen van generatie op generatie. In 1954 werd het bekend als Antonio Baradillo S.A. Nu, bijna 200 jaar later is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de familie Barbadillo.

De Bodegas liggen op diverse plekken in Sanlúcar de Barrameda, rond het kasteel ‘Castillo de San Diego’, en bedekken meer dan 73.000 m² met een capaciteit van 30 miljoen liter (= 60.000 vaten) wat het de grootste Bodega van de regio maakt.

Bestellen doet u binnen enkele muisklikken

Organiseert u binnenkort een diner voor uw vrienden of familie? Dan smaakt de Manzanilla Barbadillo uitstekend in combinatie met tapas, schelpdieren en schol, maar is ook heerlijk bij Iberico ham of Aziatische gerechten. U plaatst binnen enkele minuten uw bestelling bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Heeft u vragen over een van onze wijnen of over het bestelproces? Bel dan naar 06-23884255 of 06-14769300.

product specificaties
Land Spanje
Streek Andalusië
Type Wit
Oogstjaar
Afsluiting Kurk
Druivenras Cepage
Appellation DO Sanlúcar de Barrameda
Inhoud 0,75
Prijs € 6,95

Beschikbare opties:


* Bestelmogelijkheden:

Aantal:  
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.