x

Amarone della - Valpolicella Castelforte

Amarone della - Valpolicella Castelforte

De Amarone della Valpolicella van het wijnhuis Castelforte is een van de meest gewilde Italiaanse rode wijnen. Dankzij de lange gisting heeft deze voortreffelijke wijn een diep granaatrode kleur. In de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl plaatst u een bestelling, waarna u binnen de kortste keren geniet van Amarone della Valpolicella.

Amarone della Valpolicella uit de grootste en belangrijkste wijngebieden

De wijngaarden waar de Amarone della Valpolicella wordt geproduceerd, zijn verspreid over de belangrijkste wijn producerende gebieden van de Italiaanse regio Veneto. In deze regio wordt de rode wijn gemaakt van ingedroogde druiven, zoals de Corvina, Molinara en de Corvinone druif. Met moderne apparatuur verliest de druif de helft van het vocht waardoor er meer suikers achterblijven. Met de tijd worden de suikers omgezet in alcohol, waardoor de wijn minder zoet wordt en meer bitter.

De ene Amarone is de andere niet

Door de toenemende populairiteit van de Amarone della Valpolicella, stijgt het jaarlijks aantal gebottelde flessen. Doordat de wijnmakers een groter deel van hun oogst gebruiken voor de productie, staat Amarone niet in alle gevallen garant voor kwaliteit. Maar de Amarone della Valpolicella van het wijnhuis Castelforte staat dat wel.

Vleugje kruiden en mineralen gecombineerd met teer, rijpe kersen en chocolade

Als u in de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl de Amarone della Valpolicella bestelt, ervaart u de smaaksensatie van kruiden, mineralen, rijpe kersen, teer, en chocolade. Bij vragen of voor meer informatie over het bestelproces of onze wijnen, belt u naar 06-23884255 of 06-14769300.

product specificaties
Land Frankrijk
Streek Valpolicella
Type Rood
Oogstjaar 2013
Afsluiting Kurk
Druivenras 60% Corvina, 30% Rondinella, 5% Molinara, 5% Other grapes
Appellation
Inhoud 0.75
Prijs € 29,95

Beschikbare opties:


* Bestelmogelijkheden:

Aantal:  
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.