x

Castelforte Ripasso di Valpolicello 2014

Castelforte  Ripasso di Valpolicello 2014

Dieprood, intens, vol en karakteristiek met een vleugje kersen en peper: precies zoals een Castelforte Ripasso moet zijn. De verfijnde zuren en zachte tannines maken de wijn uitnodigend, geconcentreerd, maar ook elegant. U bestelt deze bijzondere wijn in de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl

Castelforte Ripasso di Valpolicella 2014 uit het heuvelachtige achterland van het Gardameer

De wijngaarden van de druiven voor deze mooie Castelforte Ripasso liggen in het Valpolicella-gebied, in het heuvelachtige achterland van het Gardameer, Italië. De Valpolicella staat bekend om de wereldberoemde Ripasso’s en Amarones en wordt gemaakt van de druivenrassen Corvina Veronese en Molinara. Door het gebruik van moderne apparatuur verliest de druif de helft van het vocht. Hierdoor blijven er meer suikers achter. Met de tijd worden de suikers omgezet in alcohol.

Spannend tot de laatste slok

Zoekt u een heerlijke rode wijn voor het wildseizoen? Dan is Castelforte Ripasso zeker een aanrader. Daarnaast is het ook een heerlijke wijn voor ’s avonds bij de openhaard, met een kaasplankje rijpe kazen en smaakvolle worsten. Bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl bestelt u eenvoudig uw gewenste wijnen, waarna wij binnen enkele dagen zorgen voor een goede levering. Heeft u vragen over de wijnen? Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Bel naar 06-23884255 of 06-14769300.

product specificaties
Land Frankrijk
Streek Valpolicella
Type Rood
Oogstjaar 2013
Afsluiting Kurk
Druivenras 70% Corvina, 20% Rondinella, 5% Molinara,
Appellation
Inhoud 0.75
Prijs € 12,95

Beschikbare opties:


* Bestelmogelijkheden:

Aantal:  
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.