x

Castelforte Valpolicella Superiore 2014

Castelforte Valpolicella Superiore 2014

Ontdek de geur van intens rood fruit, zoals kersen, bramen, bosbessen, en wat kaneel met de Castelforte Valpolicella Superiore 2014. Proef het rood fruit met licht zure tonen en op de achtergrond elegante kruiden als kaneel, kruidnagel en peper. U bestelt de Castelforte valpolicella eenvoudig online bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl.

De beroemde Castelforte Valpolicella uit Italië

Valpolicella is al sinds de Romeinse tijd een beroemde wijnstreek in Noord-Italië, ten oosten van het Gardameer. In het noorden vindt u de beste wijngaarden van het gebied, maar daarnaast speelt de verkoelende wind vanaf het Gardameer ook een belangrijke rol. Het zorgt voor langzame rijping, wat zorgt voor de verfijnde aroma’s van de druiven.

Combineer de rode wijn met wildgerechten of kaas

De rode wijn uit Veneto, karakteristiek voor de streek, smaakt geweldig bij uw wildgerecht. Daarnaast wordt rode wijn ook vaak met kaas gecombineerd. Uiteraard kunnen andere combinaties even smaakvol zijn. Wist u dat 1 tot 2 glazen rode wijn per dag gezond kunnen zijn? Deze positieve werking is vooral te danken aan resveratrol, een stof die aanwezig is in druivenschillen waar rode wijn van is gemaakt. Proost op uw gezondheid!

Onbezorgd genieten van een heerlijk glas rode wijn

Wilt u genieten van een heerlijk glas rode wijn? Dan moet u zeker Castelforte Valpolicella Superiore 2014 bestellen bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Voor meer informatie over onze wijnen of bij vragen tijdens het bestelproces, belt u naar 06-23884255 of 06-14769300

product specificaties
Land Frnakijk
Streek Valpolicella
Type Rood
Oogstjaar 2013
Afsluiting Kurk
Druivenras Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella
Appellation
Inhoud 0.75
Prijs € 9,95

Beschikbare opties:


* Bestelmogelijkheden:

Aantal:  
Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.